Reportage i LantlivI morgon finns ett nytt nummer av Lantliv i butiken. Där har Foto-Linda och jag med ett vintrigt reportage från huset mitt i byn i Sjulsmark, mellan Luleå och Piteå.

Julstämning hos Lotta + Jonas "farmorshem"Saknar du julstämning? Läs reportaget och kolla in jul-TV från Lotta i Alvik!
Dessutom: Läs om 33-årige Jonas inställning till livet och hemmet, ett förhållningssätt han fått från sin mormor, och hör honom spela och sjunga vackert.

Vackert Luleåhem i Hus & HemFörra vintern besökte jag och foto-Linda ett av Luleås vackraste hem. Reportaget publiceras i Hus & Hem nummer 1 / 2009 som finns i butik om någon vecka. Här får ni ett smakprov.

TV från ny villa i gammal stilHemma hos Sivan i sunderbyn har familjen gjort många egna lösningar i nybygget. Kolla TV-inslaget här!

Vårt senaste reportage i Plaza interiörI det nummer av Plaza interiör som nu är ute finns mitt och foto-Lindas reportage från piteåkeramikern Katarina K:s hem. Här är ett smakprov på några av sidorna.

Advents-TV från mitt hemI dag sänder TV-kanalen 24 Norrbotten ett adventsspecial som vi spelade in i mitt hem. Vi har även lagt ut programmet på Kuriren-webben. Kolla här!

Vitt och juligt med text och TV
I dag är det Kalix för hela slanten i Hemmavid. Titta in i Anitas ljuva, vita rum. Och se Lantlifs-Anette pyssla i TV-inslaget som går både på TV-kanalen 24 Norrbotten och på Kurirens webb.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0