Högt i tak och vackra fönster ...... har etagevåningen i den gamla ingenjörsvillan vi besökt i denna veckas stora reportage. Kolla in text, bilder och webb-TV-inslag, och du som bor i Norrbotten kan också se ett TV-program från Gustafssons vackra hem på den nya kanalen 24 Norrbotten, som varje tisdag sänder Hemmavid.
Läs också om Anneli och Pontus som fanns sitt drömhem i en hyrestrea i Svartöstan, Luleå.

Jag är ingen fotograf ......men det är foto-Linda! Kolla vilka coola, megastora hästbilder hon tryckt upp på kartong! Den här, som hamnat på en vägg nära mig, är min favorit. Men Linda har flera olika motiv med bästhästen -- islänningen. Dessa kommer hon att sälja via sin hemsida. Missa inte tillfället att köpa unik fotokonst!

Söta Lill-Eilersen ...Visst är han söt, lill-Eilersen? En och en halvan ur serien Box är vardagsrummets lilla karamell. Eller hur?

Hemmavid goes TV, premiär för kanalen i dag.Klockan 18.00 ikväll startar nya kanalen 24Norrbotten sina sändningar över länet. Jag är med och berättar om Hemmavid-satsningen i TV, som startar på tisdag. Ni som kan har väl rattat in kanalen?

Hej då sommarhus, hejhej jaktkoja!Även om hösten är här på allvar nu så njuter textilkonstnären Maria Lähdet fortfarande av sitt fina sommarhus, en gammal handelsbod, i Niemisel. Vi passade på att titta in innan huset bommas igen för vintern.
Ett annat högaktuellt minihus är jaktkojan. Hemmavid hittade en rosapyntad barack där ett ungt jägarpar huserar.
För er som bor i Norrbotten: missa inte att ratta in nya TV-kanalen 24norrbotten, där Hemmavid kommer att gå som ett program varje tisdag från och med nästa vecka! Kanalen har premiär nu på torsdag.

Svartnytt från LyckligagatanDen rosaröda Unikkoduken från Marimekko har bytts ut mot Tiogruppens svartmönstrade Jamaica II, den rödvita Pappelinan har ersatts av en blockrandig svartvit dito. Dessutom; lite nya kuddar. Riktigt klatschiga. De är BÅDE svarta och grå. Volilá – höstlooken har hittat till vårt hem.

Nya sofforna har landat!Egentligen skulle vi inte ha nya soffor riktigt ännu, men vem kunde ana att jag skulle springa på den perfekta soffgruppen och bli förälskad? Trean och en och en halvan kommer från danska Eilersen och jag hade turen att visningsexen skulle bytas ut hos Casa Wikström. Därmed blev prislappen human. Och jag slog till! Det är linnestruktur- och färg på tyget. Och sofforna är otroligt sköna att sjunka ned i. Det är precis vad jag ska göra nu när denna arbetsvecka är slut. Trevlig helg på er från en nöjd soffköpare.
:-)

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0