Möt flamencobarn & titta in på VackerbackenI helgens nummer av magasinet C har jag träffat spanska mamman som dansar flamenco med barnen. Veckans Hemmavidreportage har jag och foto-Linda och TV-Mia gjort på Vackerbacken i en helrenoverad norrbottensgård.

Kolla TV-inslaget ocksåVisst vill du se dig omkring i Eva-Lottas hem? Vi har gjort ett TV-inslag från hemmet i Lillkorsträsk!

Mode, inredning, mat & vin - nya C är här!Nu går det bra att bläddra i helgens C-magasin!

Påsk-C med hemmavid, bebisar, mat + annat!Ett färgsprakande påsknummer av magasinet C är ute NU. Bläddra och läs HÄR. Som vanligt finns också ett TV-inslag från veckans hemmavid-hem - Lantligt på Porsön. Kolla gärna in det också.
I reportagen möter du bland annat två olika bloggare. Dels har vi varit hemma hos Sari som har en "franskdoftande blogg"  dels har vi hälsat på hos den unga och glada mormodern Annika, som bloggar om hemmet, barnen och hundarna.

Tjuvkik på vårt aktuella Drömhem-reportageI det nummer av Drömhem & trädgård som nu finns i butik är ett av alla våra Drömhemreportage publicerat. Detta fina hem i Sollefteå besökte jag och foto-Linda i juni i fjol. I huset bor Lisbeth, kolla gärna in henne mysiga blogg också.

Bläddra i pinfärska C-magasinet!Magasinet C hyllar tanten i oss. Bland mycket annat i veckans nummer.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0