Direktlänk till fengshui-hemmet!Foto: Linda Wikström
Missa inte att titta in hos Renlunds som feng shuibyggde sitt hus vid havet!

Nytt nummer ute nu! Bläddra på webben!I dag bjuder magasinet C bland annat på ett fengshuiat nybygge vid havet. Jag har också hälsat på hos familjen friskus, och skrivit en barn- och föräldrakrönika till det. Bläddra i magasinet här!

Klimatsmart skånehem i ladanFoto: Linda Wikström'

HÄR kan du kolla in det otroligt coola skånehemmet jag & foto-Linda besökte för ett tag sedan. Klimatsmart och annorlunda och så himla fint! Vad sägs om ett 200 kvadrat stor poolrum i Philippe Starckanda? Fast korsbefruktat med ruff lada?

Kolla skånehemmet i veckans C magasinI dag ska du inte missa vårt nya helgmagasin C. Nu publicerar vi ett läckert skånehem som jag & foto-Linda besökte i januari. Du har väl inte missat att Hemmavid flyttat in i helgmagasinet? En annan favorit som syns i magasinet är illis-Isa. Henne träffade jag och foto-Linda för ett par veckor sedan ...  :-)

Dessutom: kärleksfullt från oss till er!Helgmagasinet C är här igen - vi har släppt vårt andra nummer. Med kärlek. Bläddra här!

Det rockar fett i hyreslägganHemmavid hälsar på hos unga rockerparet som satt färg på sin bostad med mer idéer än pengar.
Läs och kolla webb-TV!

Läs nya magasinet C - med snyggt danskt hem!Hemmavid-reportagen flyttar in i vårt nya helgmagasin, tillsammans med en massa andra spännande reportage. Missa inte danska tidningsdesigner Majs smakfulla hem strax utanför Köpenhamn. Läs hela magasinet som epapper här! Och berätta - vad tycker du?

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0