Glöggmingel i C-bilagan i dag


Foto: Linda Wikström

Jag och kollega Maria glöggminglar i helgens C-magasin som är fullspäckad med underbara recept på både salta och söta tilltugg tillagade av kollega Kicki. Missa inte det, blädderbilagan hittar du här!

Nyfixat i 60-talshusetFoto: Linda Wikström
Hemma hos familjen Forsberg på Svartudden är 60-talshuset totalfixat, se mer av hemmet här.

Svart och vitt i 60-talshusetFoto: Linda Wikström

Titta in i fina hemmet hos Jessica och hennes familj i 60-talshuset med bland annat ett superläckert kök ...

Ett av våra julreportageNu finns Drömhems specialtidning Underbara julhem i butik. Mitt och foto-Lindas reportage från Anita Kylenborgs fina hem är med i tidningen. Anita har bloggen Anitas ljuva rum.

Smyggravid med trean ...I vår serie Barn och föräldrar - in på livet berättar vi i dag storyn om Anna som födde "hemliga bebin" för en vecka sen. Läs och se TV-inslaget HÄR!

Totalfixat 50-talshus i kyrkbynI Gammelstads kyrkby, utanför Luleå, bor den lilla familjen i det totalfixade huset. Titta in i familjens Blombergs fina hem!

Ensamma pappan är hårt prövad av livetOm du missade måndagens avsnitt på 24 Norrbotten av mitt program Barn och föräldrar - In på livet så tycker jag att du ska se och höra berättelsen om Lars-Göran och hans familj här. Hans berättelse sätter perspektiv på livets verkliga värden.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0