Hemma hos Marja & baskethelg



Foto: Linda Wikström
Äntligen lördag! Äntligen ett nytt helgmagasin! Där kan du bland annat läsa det här: Marja och hennes familj bor i en helt vanlig, liten standardvilla som de med enkla medel och för egen hand byggt om och inrett till ett mysigt hem för familjen. Reportaget - text, bilder och TV - hittar du HÄR!
Själv ska jag tillbringa lördagseftermiddagen med att kalasa hos kompisen dotter som fyller år. Och ikväll har jag turen att vara bortbjuden på middag. Maken och de tre äldsta barnen åkte redan i morse till helgens happening för vår basketfamilj: BasketBollens Dagar. Hittills är det tre av fem söner som lirar boll och när det vankas baskethelg handlar det inte bara om att studsa boll, det handlar om att döma, att sitta i sekretariat, att sälja fika och steka burgare. Det är en hel livsstil! Jag hoppas också hinna se någon match. Kanske i morgon - då går basketreveljen nollåttanollnoll.
:-)


Kommentarer
EVA

Ha en härlig helg vännen !



***

KRAAAM EVA

2009-09-26 @ 13:00:45
URL: http://whiskyochchampagne.blogg.se/
Lotta

Hej!



Kikar in här hos dig mellan basketmatcherna. Idag har vi bara en match så jag hinner nog fixa lite i nya butiken också.



Lotta

2009-09-27 @ 08:52:21
URL: http://www.vastbacken.blogspot.se
Lotta

Det är gamla efs som ligger i korsningen vid vägen där Alviks trafik är. Planerar att öppna 29/10 och ha öppet torsdagar, fredagar och lördagar.



kram

2009-09-27 @ 17:13:51
URL: http://www.vastbacken.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0