Hem, barn och massor av matMagasinet C tar sommarlov med ett späckat nummer med ätbart som tema. Självklart finns både Hemmavid och barn och föräldrar med.
Vill du dessutom bläddra i hela magsinet, så varsågod! Ha en underbarmidsommar!

Gårdsliv och damptanterSom vanligt bjuder helgmagasinet C på intressant och inspirerande läsning. Den inredningsintresserade är säkert nyfiken på hur det ser ut hemma hos en av ägarna till inredningsbutiken Fröken April i Luleå. Kolla här!
Vi har också träffat en mycket intressant tjej - en "damptant" - som berättar hur det är att leva med ADHD och att få diagnos i vuxen ålder. Missa inte Lenes berättelse.
Vill du dessutom läsa mer om Lene och damptanterna så ska du kika in på hennes blogg!

Direktlänk till reportagenLäs om sötaste Nellie från Sydafrika här. Och titta in hos Jill och hennes familj i budgetpiffade, lantliga hemmet.

Budgetfixat och adoptivfamilj ...Mina och foto-Lindas reportage i veckans magasin - ute i dag: Jills fina, gamla hus i Blåsmark, budgetfixat och hemtrevligt och den fina familjen Berglund som inte bara adopterat den sötaste tjejen utan också öppnat sitt hem för barn som behöver en trygg hamn vid sidan av sitt vanliga hem.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0