Två nya Hemmavid-hemI veckans Hemmavid hälsar vi på hos påhittiga Pernilla i Bensbyn och i den nya Luleå & company VD:n Ulrika Wänseths topplägenhet mitt i city.
Bilderna är, som vanligt, foto-Lindas.

Barnmode på Barn och föräldrasidornaNästyngste sonen är en av fem fotomodeller i vårt modereportage för barn som publiceras i dagens Kuriren. Klicka dig igenom alla modellbilder!
Läs gärna min krönika också.
Foto-Linda har tagit bilderna.

Vårt reportage i Drömhem & trädgårdI dag finns ett nytt nummer av Drömhem & trädgård i butikerna. Där kan ni se mitt och foto-Lindas reportage från Jennys hem och harmoni-hem i Sollefteå

Drömläge i vinkel mot havetTitta in hemma hos paret som bor vackert vid vattnet i en by utanför Kalix. Den traditionella timringer döljer ett finstämt inre, med en känsla av naturlighet i såväl inredning som materialval.

Gripande levnadsödeDet finns människor som tvingas gå en rejäl boxningsmatch med livet. Lars-Göran Sundström är en av dem. Först miste han sin fru i bröstcancer och blev ensam pappa till tre flickor, sedan drabbades två av flickorna av mycket allvarliga sjukdomar. Jag och foto-Linda gjorde reportaget om Lars-Göran med tårar i ögonen. Han livshistoria lämnar ingen oberörd. Möt honom i helgens barn- och föräldrareportage! Läs också min krönika.

Vackra vallmo"Fådda" blommor blommar bäst – som dessa vackra vallmoblomster som är resultatet av en frökapsel jag fick med mig hem från Maria som jag gjorde ett hemma hos-reportage hos förra hösten. Visst är de vackra?

Hemmavidreportagen är tillbaka!Säsongens första Hemmavid bjuder på ett besök i Plannjaspelarens nybyggda hus, läs reportaget och se webb-TV-inslaget!
Dessutom har vi tittat in i Saras växthus, hennes egen oas för plugg och mys. Även här kan du läsa reportaget och kolla in växthuset närmare på webb-TV.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0