Veckoslut med träningssummering

Helgen har bjudit på en liten dos shopping, kalasbesök hos släktens ettåring, tjuvstart med en adventsstjärna i fönstret och två riktigt bra träningspass. Ok träningsvecka även om löpträningen lyser med sin frånvaro ...
 
Mån: Vila.
Tis: Styrka biceps, triceps 45 min.
Ons: Vila.
Tors: Cirkelträning 45 min.
Fre: Vila.
Lör: Styrka ben, bröst, mage 50 min.
Sön: Styrka rygg, axlar, mage 50 min.

Från helvitt till isländska toner

Jag lever, jag jobbar, jag tränar och ekorrhjulet snurrar. I dag blev familjens minsting sjuk. Medan han vilade på soffan kliade det i mina fingrar av lust att fixa och dona och som av en händelse låg några påsar kalklitir och väntade i ett skåp. "Alla" inredningsbloggare har skrivit om färgen och jag har sett den på väggar både hemma hos ägaren av butiken Homenord i Haparanda (hemmareportage nu på lördag i bilagan DUO) och i Sistersbutiken i Luleå. Både Helena Särkiniva och Catharina Stålnacke säljer denna helt naturliga kalkfärg som ger en helt matt yta som liknar betong. Detta är färgen som efter många år fick mig att bryta en helvit väggtrend, vilket resulterade i en liten bildserie. Om någon undrar så målade jag med nyansen Celadon Secco och jag har målat två varv. Murspisen var helvit från början även om det inte verkar så på före-bilden. :-)Varsågod (tillgången på dagsljus var dessvärre mycket begränsad men det får duga ändå) !
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En liiiten stund hade vi dagsljus, gillar färgtonerna även i trädgården.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Long time no see ...

... men jag har så fullt upp med att gå runt och bära på tomater. Och lite annat. Men jag lever och mår och jag tränar allt vad jag hinner. Veckan som gick såg ut så här:
 
Måndag: Vila.
Tisdag: 6 km löpbandslöpning.
Onsdag: Styrketräning 35 min biceps, triceps.
Torsdag: Cirkelträning 45 min.
Fredag: Vila.
Lördag: Styrketräning ben¨, bröst, mage + 2 km löpbandslöpning. 55 min.
Söndag: Styrketräning rygg, axlar, mage, 45 min.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0