Äntligen ett nytt nummer av C-magasinet!I dag tittar vi in i huset vid Kullbacken, hos mamma Anna och hennes barn Agnes och Noah  (se bilden). På barn- och föräldrasidorna berättar ensamma mamman om hur hon får ihop sin vardag. Bläddra i magasinet här!

Bläddra i senaste C-magasinetVeckans C-magasin bjuder på massor av kul grejer. Bläddra i den här!

Läs reportaget här!Nu ligger dagens Hemmavidreportage ute på webben! Läs gärna!

Lyckligagatan - nu ännu lyckligareJust nu: vårvintersolen skiner och skiner, vårlökarna och de nya färgerna i soffan gör Lyckligagatan ännu lyckligare. Det ligger ett löfte om vår och sommar i luften!

Nu ligger TV-inslaget på nätetFoto: Linda Wikström

Titta runt hemma hos familjen i romantiska villan - se vårt TV-inslag på Kuriren-TV.

Missa inte detta hem i morgon ...Foto: Linda Wikström

I morgon i Hemmavid -- som är en del av helgmagasinet C -- får alla som gillar romantiska sekelskifteshem sitt lystmäte. Detta är bara en sneakpeak av vad som komma skall. Titta in i morgon för en direktlänk till reportage och webb-TV.

Kolla in Hemmavid och storfamiljerna


Veckans etidning är ute nu! Läs magasinet C med hemmavidreportage och storfamiljsreportage! jag & foto-Linda tog ett snack med en sexbarnsfamilj och en fembarnsfamilj apropå TV-serien Familjen Annorlunda. Bläddra här!

Pernilla färgbadar ljusa villan

  Kolla in när fyrabarnsmamman Pernilla färgbadar  småbarnsfamiljens ljusa hem! Nytt hemmavidreportage i dag.

Visst har ni sett?Jag glömde ju länka till lördagens helgmagasin. Kolla in minihemmet och se mig provträna med PT. DET är en syn för gudar ... HÄR!

Kolla in Persiljas färgstarka hemVisst känner du till Persiljas blogg? Nu har vi gjort TV hemma hos henne. Inslaget ses på 24 Norrbotten. Eller här.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0