Inte så snygga, men GODAMina blåbärsmuffins á la Leila är kanske inte världens snyggaste. Men helt säkert bland de godaste.
:-)
Jag hade sån himla tur att jag fick flera liter nyplockade blåbär av en god vän i går. Själv tar jag mig aldrig iväg i bärskogen numera. Tyvärr, för det är en tradition värd att föra vidare. I morgon drar en ny arbetsvecka igång igen och jag har massor på agendan. Bara att hålla i hatten ...

Handplockat i ÄlvsbynNär jag och två vänner var på Storforsenturné tittade vi såklart in i Annas fina butik Handplockat. Där handplockades en rosa köks-Robban till mig (nu ska jag poppa till musik när jag fixar lördagsmiddagarna, och maken får väl köra sportradio till potatisskalningen och disken. Eller så gör vi tvärtom.) och sen hade jag sån tur att mina vänner passade på att köpa lite presenter till lilla moi som var i färd med att fylla år. Jag älskar kökshandduken med &-tecknet (fick en likadan grytlapp) och de svarta krokarna ska snarast upp bredvid vår stora svartramade spegel i sovrummet. Kan man få FÖR många krokar??? Även det söta hjärtat kommer från butiken.

Stenarbetare B Wiik presenterar ...Den här sommaren går i stenens tecken. Som vi har slitit och släpat! Stora naturbumlingar, runda diton från grusgropen, säckar med krossad marmor ... Vem behöver gymma när man kan jobba med sten?
;-)
Men visst har jag också planterat lite nytt grönt i år. Som tre bollpilar på rad, exempelvis.
Arbetet för att skapa en kurragömmaträdgård i Nybyggarland går vidare.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0