Hemma hos Marja & baskethelgFoto: Linda Wikström
Äntligen lördag! Äntligen ett nytt helgmagasin! Där kan du bland annat läsa det här: Marja och hennes familj bor i en helt vanlig, liten standardvilla som de med enkla medel och för egen hand byggt om och inrett till ett mysigt hem för familjen. Reportaget - text, bilder och TV - hittar du HÄR!
Själv ska jag tillbringa lördagseftermiddagen med att kalasa hos kompisen dotter som fyller år. Och ikväll har jag turen att vara bortbjuden på middag. Maken och de tre äldsta barnen åkte redan i morse till helgens happening för vår basketfamilj: BasketBollens Dagar. Hittills är det tre av fem söner som lirar boll och när det vankas baskethelg handlar det inte bara om att studsa boll, det handlar om att döma, att sitta i sekretariat, att sälja fika och steka burgare. Det är en hel livsstil! Jag hoppas också hinna se någon match. Kanske i morgon - då går basketreveljen nollåttanollnoll.
:-)

Bläddra i ett nytt färgstarkt nummerHelgmagasinet C är ute med ännu ett nummer. Nyfiken? Bläddra här!

Du har väl inte missat senaste C?I senatse numret av C har vi bland annat hälsat på hos keramikern Barbro i Täby och så har jag fått naglarna fixade! Barn och föräldrar är dessutom tillbaka, liksom min krönika. Bläddra här!

Vårt reportage på norskaDet norska inredningsmagasinet rom 1.2.3 publicerar i sitt nya nummer vårt reportage från Foto-Lindas eget fina hem. Hon bor på en hästgård utanför Luleå och har inrett sitt hem på ett personligt och mysigt vis. Det är rätt festligt att se sin egen text översatt till norska. :-)

Fler fina bilderLindas fina bilder och min text från Ann-Maries hem i Kalix hittar du här!

Äntligen lördag - äntligen C!Kurirens helgmagasin C är tillbaka efter sommaruppehållet. Jag & foto-Linda har hälsat på i en sommaridyll i Kalix. Bläddra i magasinet HÄR!
Vill du se TV-inslaget från Ann-Maries hem? Klicka här!

Mitt & Foto-Lindas reportage i DrömhemI det nummer av Drömhem & trädgård som är ute nu kan ni läsa mitt & Foto-Lindas reportage från Lotta & Jens Sundströms jättemysiga hem strax utanför Luleå. Som alltid när man jobbar för inredningsmagasin så tar det låååång tid från reportagetillfälle till publicering. Vårt trevliga besök hos Lotta ägde rum redan i juni i fjol.

Hösttider är fårskinnstiderNär september tar farväl av augusti brukar min kollega ta på sig strumporna. Själv plockar jag fram alla fårskinn och "gör" höst i hemmet. Mysfaktorn höjs massor i ett snäpp. Jag har nästan bara grå skinn men det senaste inköpet är faktiskt vitt.

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0