Bloggaward!

Sötaste Fatima har gett mig en fin bloggaward! Tusen tack!

När man har fått den här utmärkelsen är det tänkt att man ska göra det här:

1. Klistra in awarden på din blogg
2. Tacka personen som gav dig awarden och länka till bloggen
3. Välj ut fem personer/bloggar som du vill ge awarden till
4. Lita på att dina följare sprider kärleken till andra bloggare
5. Och det viktigaste: Ha roligt och stötta varandra!
Dessa är alla tjejer som jag gjort reportage om och som jag "hittat" tack vare deras bloggar och dem vill jag skicka denna award vidare till:

Fatima - jag vill först av allt bolla tillbaka awarden till dig (men utan krav på att du ska skicka vidare till andra en gång till). Du är en sån go tjej, en av de starkaste kvinnor jag vet och en av de finaste mammor jag känner! Din mix av familjeliv, allvar, kärlek och glam gillar jag skarpt. Livet innehåller ju just alla dessa sidor - både yta & djup!

Jenny - din blogg om mindfulness innehåller alltid tänkvärda ord, något för oss alla att ta till oss. Inte minst i juletider!

Anna-Carin - bloggar om sin familj och de speciella omständigheter hon, liksom Fatima, lever under som mamma till ett multihandikappat barn. Tack för att du delar med dig!

Maria - hon är den unga mamman som drabbades av den stora sorgen att mista ett fullgånget barn i sin mage. I dag har hon blivit mamma igen och har under loppet av ett år upplevt både stor sorg och glädje.
Carolina - lever med den ovanliga sjukdomen Ehlers-Danlos syndrom men har, trots oräkneliga operationer och sjukhusvistelser, alltid behållit sitt goda humör och sin härliga personlighet!

Galafrisyren

Tyvärr tänkte jag inte på att låta någon fota min festfrisyr som fixades av Erika på Sax & maskin. Här har jag klippt ut mig själv ur en stor mingelbild. Jag älskar 60-talsstylen och förvånades stort över att frippan gick att fixa UTAN löshår. :-)


Modell för en dag

Familjes elvaåring visar vintermode ...

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0