Söndag med soffmys ...



I går pudrade årets första snö marken och träden, det blev ljust och fint och sagolikt. I dag bara regnar det och sagostämning får man istället skapa inomhus. Därför myser jag med levande ljus och soffhäng och kanske en bit av Marabous frukt och mandel. (Det är jag värd, efter en förmiddag på gymmet.) I övrigt har helgen bjudit på söta kaninungar, mys med mina egna ungar, oxfilémiddag och chokladbrun förnyelse av håret. Nu: en god bok och många kuddar!


Kommentarer
Lisa

Hej!Tyvärr får du inga bildbevis:) Jag har satt in 4 slingor med naturhår, jag har en ganska okonventionell frisyr (min frisör är suverän på att klippa otraditionellt!!!)alltså håret är långt bak på varje sida i nacken och i mitt eget "långa" hår har hon fäst slingorna (knall-cerisa, typ) håret i mitten på nacken är kort....håret i övrigt är ganska kort åxå:)men Ann på Stil (0911-200110)är jätteduktig på att lyssna in på vad man vill ha, och dessutom kan hon säja till ifall man är helt fel ute:)innan hon öppnade eget jobbade hon på Look i Luleå...jag tycker hon håller bra pris, hon tog 600 för det hon gjorde åt mej. Ring henne och hör med henne, men den här veckan jobbar hon bara onsdag för att det är lov.

Lycka till!/Lisa

PS: jag är jättenöjd!!!

2009-10-26 @ 07:40:05
URL: http://lisasbibliotek.blogg.se/
Elisabeth - anyhow.se

SNYGGA ljusstakar - SNYGGT bord - SNYGGT helt enkelt! :)

Hoppas du hade det helt toppmysigt i ditt hörn!

2009-10-26 @ 12:51:15
URL: http://levaleende.blogg.se/
Jessika

Vad kul med en "granne" (bor typ nästgårds, på Bredviken ;)

Gillar det jag ser på den här bilden. Ni har ju mitt önskebord! Nu har jag ju svårt för att göra mig av med mitt mosaikbord men jag tycker det där är så snyggt! Enormt fint hus har ni också!

Ha en fin kväll

/Jessika

2012-02-26 @ 20:50:53
URL: http://inredautreda.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0