Biceps och triceps - nu fattar jag var ni finns ;-)

I dag vek vår PT en hel timma åt biceps och triceps. Efter lunchpasset passade jag på att skriva utav attan på jobbet - i morgon är kanske armarna obrukbara. ;-)
Har ni inte testat PT-träning förr så tycker jag det är dags. Man får hjälp med tekniken, hon/har ser det du inte ser, och man blir peppad att kräma ur det där allra, allra sista ...
 


Kommentarer
Maria

Hahaha, jag vet ingen personlig tränare som skulle orka med min ilska när jag blir ifrågasatt :D

Men allvarligt talat så är det svårt att hitta bra personliga tränare. Jag har vänner som använder såna och råden (speciellt kostråden) som dom får av dem är ofta helt galna och träningsråden konstiga och gammalmodiga fast tränarna är unga. Så hur vet man om en PT är bra?

Svar: Jag valde Lisbeth för att 1. hon har själv blivit framgångsrik muskelbyggare.. 2. hon är kvinna och känner kvinnokroppen. 3. Är i min ålder och känner därmed kvinnokroppen i min ålder. 4. Jobbar på ett gym där man anammar nya rön :-)
Birgitta/journalist/redaktör/träningsnörd

2012-10-12 @ 06:49:07
URL: http://tantengoesfit.wordpress.com/
Malla

Gooooo Birigtta! Jag är verkligen supernöjd med pt-valet- tänk vad man får lära sig och som du säger - man krämar verkligen ur den sista lilla energin som finns :D

Svar: Den enda nackdelen är att jag inte har råd att PT-träna varje vecka! :-)
Birgitta/journalist/redaktör/träningsnörd

2012-10-12 @ 20:33:16
URL: http://www.monstermalla.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0