Visst har det hänt något?!

Fick äntligen ork till ett litet löppass efter en veckas uppehåll på grund av förkylningskänningar. Det blev 6 km på Ormberget i 6:09-fart, kändes OK. Hoppas nu att jag kan jogga regelbundet sista veckorna före Tjejmilen. Något PB lär det ju hursom helst inte bli på loppet, det är bara att inse. En kul grej var i alla fall att jämföra en stretchbild från förra sommaren med den som en av familjens tonåringar tog på mig i dag. Samma outfit, samma löperska men visst har det hänt litegrann kring axelpartiet?! Den nya bilden är alltså den till vänster som är fotad utomhus (notera även minihunden Syrran som övervakar mattes stretching på en rosa kudde).
När löpningen inte går lika bra som jag tänkt så verkar alla timmar på gymmet i alla fall börja ge lite resultat. Det känns uppmuntrande! Tänk vad kul att spara bilder så man kan jämföra, annars känns det oftast som att man står och stampar på samma ställe.
 
 


Kommentarer
Ylva

Helt klart har det hänt grejor! Du är ju superbiffig!!!

Svar: Peppande att det börjar synas! :-)
Birgitta/journalist/redaktör/träningsnörd

2012-08-12 @ 14:17:22
Maria

Det har absolut hänt grejer! Ur "muskelsynpunkt" har du ju dessutom bättre ljus på bilden till höger, och ändå ser du betydligt starkare ut till vänster :-) Bra jobb!

Svar: Tack! :-)
Birgitta/journalist/redaktör/träningsnörd

2012-08-12 @ 18:25:35
URL: http://mariapaavola.blogg.se
AnnikA

Wow

2012-08-13 @ 17:18:11
URL: http://pysbloggen.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

lyckligagatans

Träning, hem & reportage

RSS 2.0